Stratford - CV-houtkachels

Stratford EB  9 HEVerwarm uw hele woning milieuvriendelijk met de Stratford CV-houtkachel, en bespaar op uw gaskosten. Uitstekend te combineren met vloerverwarming en of zonneboiler. Stratford kachels zijn leverbaar in vermogens van 9 tot 20 kW.

Als grootste CV-houtkachel fabrikant van Engeland 30 jaar ervaring! steekt Stratford met hoofd en schouders boven de concurrentie uit. De Stratford is speciaal als CV-houtkachel ontwikkeld, en is een werkelijke krachtpatser in uw CV systeem.

Alle Stratford's zijn voorzien van het unieke "gedwongen waterflow" systeem,  wat voor een halvering van de opwarmtijd zorgt en 50% meer warmte afgifte aan het CV water. Meer informatie over de techniek van Stratford.

Alle Stratford (CV-houtkachels) producten →

Villager - CV-houtkachels

Villager boiler 12Engelse topkwaliteit met grote verbrandingskamer (hout van 50cm geen enkel probleem) en "Air wash" systeem voor het behouden van schone ruit.

De Villager houtgestookte CV kachel is voorzien van een grote integrale capaciteitsboiler, die de warmte van de kachel doorspeelt naar de CV installatie. Door middel van een matig vuur houdt u zelfs in de winter uw héle huis warm!

Alle Villager (CV-houtkachels) producten →

Koppe - CV-houtkachels

Koppe caron aqua stahlDe Duitse degelijke haardkachels van Koppe zorgen niet alleen voor een weldadig warme en behaaglijke atmosfeer, maar leveren dankzij hun efficiënte en emissie-arme verbrandingstechniek warmte op een milieuvriendelijke manier. 

Kijk voor meer informatie over de Koppe op de site http://www.ofenkoppe.nl

Alle Koppe (CV-houtkachels) producten →

DDG - CV-houtkachels

DDG EcoDDG onderscheidt zich door het aanleveren van gedimensioneerde oplossingen in vermogen en design. Klanten genieten op die manier van een innovatieve, milieuvriendelijke,  aanvulling op hun klassieke verwarmingssysteem.

DDG kiest uit ecologisch standpunt voor de hernieuwbare brandstof hout. Sommige modellen kunnen evenwel ook branden met steenkool of cokes.

Hoog rendement dankzij een uniek concept met speciale roestvrij stalen warmtewisselaar. Via een aquastaat past de DDG-hydroconvertor zich automatisch aan de brandstof en het warmteverbruik van de woning aan.

De kachel is veilig dankzij een thermisch en overdrukventiel dat voorzien is van een automatisch watervulsysteem.

Alle DDG (CV-houtkachels) producten →

Olymberyl - CV-houtkachels

olymberylOlymberyl houtkachels mogen dan niet de meest innovatie of echte design houtkachels zijn. Al jaren leveren deze houtkachels wel ongeëvenaarde prestatie en is hun robuuste en klassieke uitstraling opzienbarend.

Zie voor overzicht olymberyl kachels  http://www.olymberyl.nlOlymberyl_hf233

Alle Olymberyl (CV-houtkachels) producten →

Horseflame - CV-houtkachels

Houtkachel Horseflame Elisabeth met kookplaatHorseflame is een degelijke gietijzeren kachel. Geeft het rendement dat gemiddeld op 75% ligt.

Kijk voor Horseflame kachels op http://www.olymberyl.nl/houtkachels/horseflame hf517_HORSEFLAME

Alle Horseflame (CV-houtkachels) producten →

Overige Merken - CV-houtkachels

Kookfornuis  Nordica Thermo Italy Hier vindt u kachels van verschillende merken.

Alle Overige Merken (CV-houtkachels) producten →
Verberg
Toon