Koppe - Pelletkachels

Koppe Symio stroomloze pelletkachelPellettoevoer zonder elektrische aandrijving. Het slimme alternatief. ’s Werelds eerste stroomloze pelletkachel!

KOPPE heeft in zijn eigen bedrijf de eerste stroomloze pelletkachel ontworpen en gefabriceerd. Hij revolutioneert de markt en tekent zich door zijn vele voordelen. Stroomloze pelletkachels zijn producten van de toekomst. Met innovatieve techniek zorgen zij voor een schoon, veilig en spaarzaam stoken.

Gewone pelletkachels hebben stroom nodig, voor de ventilatoren en de aanvoer van pellets. Ze werken daardoor niet bij stroomuitval. Bovendien betaal je elektriciteitskosten, moet je na verloop van tijd de kachel onderhouden en  de ontsteekpen en pakkingen vervangen. Zelfs als je de kachel goed onderhoudt, blijft de kans op storingen bestaan. Daar heb je met een stroomloze pelletkachel geen last meer van. De modellen van Koppe zijn stil, onderhouds- en storingsvrij en hebben een mooie, brede natuurlijke vlam. Ze zijn bovendien ontzettend eenvoudig te bedienen.

De pelletkachel geldt bovendien als uiterst duurzaam. De kachel wordt namelijk gestookt met pellets, die gemaakt worden van houtafval zoals zaagsel en houtkrullen. Deze pellets hebben een hoog rendement.  In de showroom staat een Koppe Symio brandend opgesteld.

http://www.ofenkoppe.nl

Alle Koppe (Pelletkachels) producten →

Duroflame - Pelletkachels

Duroflame PelleDuroflame is de eerste Nederlandse fabrikant van echte Nederlandse pelletkachels.

Om de kwaliteit van de pelletkachels te garanderen heeft Duroflame de gehele productie naar Nederland gehaald. De productie vindt plaats in  eigen fabriek, van ontwikkeling en ontwerp tot metaalbewerking en assemblage. Hiermee is Duroflame de eerste in Nederland.

De kennis van pelletkachels heeft Duroflame uit de praktijk gehaald. Deze kennis en ervaring hebben ze meegenomen in de ontwikkeling en productie van hun pelletkachels.

De eindgebruiker staat centraal bij Duroflame. Dit begint bij het ontwerp en gaat door tot aan de installatie,  ondersteuning van dealers maar ook de eindgebruiker met duidelijk advies en zorgen er samen met de dealers voor dat alle pelletkachels optimaal draaien. Omdat  de hele productie in Nederland is zijn onderdelen altijd in overvloed en op voorraad.

http://www.duroflame.nl

Alle Duroflame (Pelletkachels) producten →

Dielle - Pelletkachels

Dielle Maestrale Square 60 Glass

Voordelen van de Dielle pelletkachel

De pelletkachels zijn anders opgebouwd dan welk ander merk dan ook. Zo worden de pellets vanuit de bodem omhoog gedrukt, het grote voordeel wat u hiermee haalt is het volgende:

Verstoppen brander niet meer mogelijk

Doordat er niet meer met een brander pot wordt gewerkt kunnen deze ook niet meer verstopt raken en is elke week onderhoud niet meer noodzakelijk. Voor de modellen van Dielle kijkt u op http://www.diellepelletkachel.nl/

Alle Dielle (Pelletkachels) producten →

Overige Merken - Pelletkachels

Pelletkachel Olea LP6 Hier vind u verschillende soorten pelletkachels.

Alle Overige Merken (Pelletkachels) producten →
Verberg
Toon