Rembrand

Pelletkachel Duroflame Rembrand

Model Rembrand
Op aanvraag

Pelletkachel Duroflame Rembrand
 
Klein, stil en toch zeer behaaglijk: met zijn subtiele aanwezigheid weet de Duroflame Rembrand iedere ruimte probleemloos te verwarmen. Deze charmante en duurzame
warmtebron is met een hoogte van nog geen 60 cm één van de kleinst verkrijgbare pelletkachels. Dat maakt ‘m zeer geschikt voor kleine ruimtes waar een kachel niet te prominent aanwezig kan of mag zijn, maar waar je wel wilt profiteren van de behaaglijke sfeer en warmte van een pelletkachel.
 
Subtiel en smaakvol
Duroflame is de eerste speler die de duurzame verwarmingstechniek weet te combineren met design en ambacht. Zo ook de Rembrand: een pelletkachel die je uit duizenden herkent. Met zijn bescheiden formaat past hij in nagenoeg iedere (woon)kamer. En hoewel zijn subtiele voorkomen wellicht anders doet vermoeden, maakt deze pelletkachel het in nagenoeg iedere ruimte behaaglijk warm. Bovendien verwarmt de Duroflame Rembrand met natuurlijke convectie, waardoor de kachel zeer stil is. Wel zo prettig!
 
Modern en innovatief
Bij de Duroflame Rembrand pelletkachel zijn design en innovatie in perfecte harmonie. Zo is de kachel bijvoorbeeld volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. Het display is op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir. Bovendien produceert de kachel maar weinig as, door de hoge verbrandingsgraad. De Duroflame Rembrand is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en verwarmt bovendien aan de hand van natuurlijke convectie. Daarmee is de confectieventilator overbodig geworden en die techniek maakt de Rembrand tot één van de stilste pelletkachels in zijn soort.
 
Kenmerken

  • Continu draaiende pellettoevoer
  • Natuurlijke convectie zonder ventilator
  • Keramische ontsteking
  • Externe luchtinlaat voor passieve woningen
  • Bediening uit het zicht
  • Handige timerfunctie

 

 

 20180214_143246

Specificaties Pelletkachel Duroflame Rembrand

Vermogen5,kw
Efficiency95,4%
Maatvoering (bxhxd)550x613x435 mm
Gewicht83 kg
Inhoud pelletreservoir11kg
Diameter rookgasafvoer80mm
EnergielabelA+