DRU - Gaskachels

DRU TrioBijzonder aan de gaskachels van DRU is dat ze geavanceerde innovaties combineren met een prachtig design. Zo kun je bij DRU rekenen op een prachtige designgaskachel die bovendien erg zuinig is! DRU heeft een zuinige en ecovriendelijke moderne gaskachel voor iedere woning en iedere smaak. Zo wordt design moeiteloos gecombineerd met duurzaamheid. Gaskachels met het Eco Wave systeem zijn namelijk zo zuinig dat je tot wel 50% op je gasverbruik kunt besparen!

Kijk voor het assortiment op http://www.haveverwarming.nl/

Alle DRU (Gaskachels) producten →

Nestor Martin - Gaskachels

Nestor Martin C44 NLNestor Martin introduceert de 100% keramische brander, een ware technologische doorbraak op het gebied van gasverbranding. Deze internationaal gepatenteerde brander is een standaard onderdeel van de nieuwe collectie Nestor Martin gaskachels. Hij biedt een uiterst realistisch vlameffect, een uitmuntend rendement en buitengewone duurzaamheid.

Voor het assortiment kijk op http://www.haveverwarming.nl/

Alle Nestor Martin (Gaskachels) producten →

Wanders - Gaskachels

Wanders square 60 gas driezijdig limbaWanders streeft ernaar om continue de hoogste kwaliteit haarden te garanderen door de toepassing van de beste materialen. Wanders komt aan uw eisen met betrekking tot uw interieur tegemoet, zorgen voor een sfeervolle aanvulling en brengen uw woonkamer tot leven.

Wanders fires & Stoves is een echt familiebedrijf. Een bedrijf uit de Nederlandse Achterhoek! Hier worden al meer dan 40 jaar sfeerhaarden gemaakt. De research en ontwikkeling van nieuwe en verbeterde modellen en producten staan hoog in het vaandel en de kwaliteit wordt gewaarborgd doordat het hele proces in eigen hand wordt gehouden.

Kijk voor het assortiment op http://www.haveverwarming.nl/

Alle Wanders (Gaskachels) producten →
Verberg
Toon